Ok, ik moet toegeven, ik ben verslaafd aan kleren kopen voor onze zoon, Antoine. Het moest allemaal maar niet zo mooi en leuk zijn! ๐Ÿ˜‰ Ik geef er dan ook om, dat Antoine er steeds leuk uit ziet, al moet het ook comfortabel zitten voor hem. Ik ben dus steeds op zoek naar de leukste merken voor kids!

Zoals jullie al weten als jullie op deze pagina zitten, ben ik een kleine zelfstandige. En kleine zelfstandigen die steunen heel graag andere kleine zelfstandigen. Gewoon omdat ze weten, dat er dan bij elke verkoop iemand een happy dance doet. Iemand die oprecht heel gelukkig is, dat jij in hun producten gelooft en hun producten aankoopt. Wat niet wil zeggen dat ik nooit bij grote merken koop hoor, maar ik koop het liefst van al toch bij de kleinere merken! ๐Ÿ™‚

Ik heb voor jullie dus een lijstje verzameld, met allemaal leuke webshops, waar jij de tofste kleding kan shoppen voor jouw kinderen! Allemaal shops waar je kindje, jij zelf en de verkoper oprecht blij worden van je aankoop! ๐Ÿ™‚

  • Noaly (www.noaly.be) is een super toffe webshop, waar je niet enkel kledij maar ook enkele accessoires en speelgoed kan kopen!
  • L’autre Camille moet haar eerste collectie nog lanceren, maar ik ben nu al fan! ๐Ÿ™‚ Go show her some love on instagram! Ze gaat voor een stoere look, met de leukste twinning outfits.
  • Sisu (www.sisubabyclothes.be): moest ik een meisje hebben kocht ik me hier blut, haha! Maar ook voor jongens hebben ze af en toe hele leuke spullen! Zoals de kaki groene sweater met opschrift “Mini Mr” die helaas helemaal uitverkocht is!
  • Petite Morgane (www.petitemorgane.be), een webshop vol handgemaakte kleren en accessoires, love it!

Kennen jullie nog toffe merken die hier ontbreken? Laat iets weten in de reacties! ๐Ÿ™‚

Veel liefs,

Sixtine

Reageer op dit bericht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.