Mijn naam is Sixtine, oprichtster van Me & You Events. Een meisjesdroom die in januari 2018 werkelijkheid werd. Al van kinds af aan blader ik maar al te graag in huwelijksmagazines of struin ik het internet af, op zoek naar nieuwe event inspiratie. Na jaren ervaring te hebben opgedaan als hostesse in de evenementenwereld, besloot ik dat het tijd was om de stap te wagen. Me & You Events was geboren! Naast Me & You Events, ben ik ook leerkracht en afgestudeerd als psychologisch consulente. Mijn psychologische achtergrond zorgt ervoor dat ik goed kan luisteren en steeds probeer jullie wensen zo concreet mogelijk te maken, zodat ze ook in werkelijkheid worden wat jullie ervan verwacht hadden. Als leerkracht ben ik het gewoon om gestructureerd te werk te gaan, veel stress aan te kunnen en organisatorisch sterk te staan. Daarnaast werk ik dol graag met kinderen, ideaal voor die kinderfeestjes! Kortom hebben mijn studentenjobs en opleidingen samen tot een ideale combinatie geleid om de stap te zetten naar mijn job als eventplanner.

Wat mag je van Me & You Events verwachten? Samen gaan we op zoek naar wat ik voor jullie kan betekenen in de aanleiding naar jullie feest. Wat ik belangrijk vind is dat de klanten zich veilig genoeg voelen, om alles te durven vragen. Enkel op die manier kan ik ervoor zorgen dat ik aan jullie wensen tegemoet kom. Ik zoek steeds naar oplossingen om al jullie vragen te kunnen beantwoorden en tegemoet te komen. Bij Me & You Events kan je terecht voor alles wat te maken heeft met het leven vieren. Van huwelijken tot verjaardagen, van babyborrels tot genderreveals, … I’m your women!

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen indien jullie graag wat meer informatie wensen over Me & You Events of graag een kennismakingsgesprek inplannen (eerste kennismakingsgesprek is steeds gratis en vrijblijvend). Nu rest me enkel nog jullie alvast proficiat te wensen met eender welk belangrijk feest dat jullie aan het voorbereiden zijn! Geniet van elke minuut van de voorbereidingen en van de dag zelf, want voor je het weet is dat feestje alweer voorbij … Jullie verdienen het om te stralen en een feest te organiseren dat volledig bij jullie past, ik hoop jullie daar in bij te kunnen staan.

Veel liefs,

Sixtine

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.