Me And You Weddings

Mogelijkheden Me & You

Waarom een weddingplanner huren? “Om al de stress weg te nemen”. Een cliché, maar het klopt. Daarnaast biedt een weddingplanner zoveel meer. Als weddingplanner ga ik samen met jou op zoek naar de leveranciers die bij jou passen, de locatie die jouw dag compleet maakt en zorg ik ervoor dat dit alles kan zonder dat jij je zorgen moet maken. Daarnaast ben ik ook aanwezig op de dag zelf om ervoor te zorgen, dat niet alleen jij, maar ook je familie en vrienden zorgeloos de dag doorkomen. Dit alles geldt even goed voor communie’s en babyborrels. We gaan op zoek naar de leveranciers die bij jullie persoonlijkheid en/of thema passen en ik zorg er voor dat jullie geen zorgen of stress hebben.

Weddings with Sixtine houdt in dat ik jullie volledig huwelijk organiseer. Willen jullie de organisatie van A tot Z uit handen geven en zelf liever niet te veel tijd en energie steken in de voorbereidingen? Geen probleem, dan is deze formule helemaal iets voor jullie! Aan de hand van een aantal afspraken schep ik een beeld van hoe jullie droomhuwelijk eruit moet zien, daarna wil ik graag van jullie weten wat jullie totaalbudget is en ga ik aan de slag. Aan de hand van een aantal tussentijdse evaluaties hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen.

∞ Volledige organisatie huwelijk

∞ Aanwezigheid dag zelf (uren onderling te bepalen, indien gewenst)

∞ Draaiboek

∞ Opvolging leveranciers

∞ 24/7 gedurende de ganse voorbereiding

Assistance with Sixtine houdt in dat jullie zelf ook een deel in eigen handen willen nemen. Samen kijken we naar welke delen jullie zelf willen doen en bij welke delen jullie graag wat hulp krijgen. Hou je dus graag zelf de touwtjes in handen, maar wordt je graag ondersteund door iemand die wat kennis heeft over het reilen en zeilen van een huwelijksvoorbereiding. Dan is deze formule geschikt voor jullie!

∞ Begeleiding bij het voorbereiden van een aantal aspecten van jullie huwelijk

∞ Aanwezigheid dag zelf (uren onderling te bepalen, indien gewenst)

∞ Draaiboek

∞ Opvolging leveranciers

∞ 24/7 bereikbaar gedurende de ganse voorbereiding

Coördination with Sixtine houdt in dat ik aanwezig ben op de dag van jullie huwelijk en ervoor zorg dat jullie of jullie omgeving geen stress heeft. Kleine (en grote) problemen die zich de dag zelf voordoen los ik zo snel mogelijk op, ik sta jullie bij waar nodig, ik zorg ervoor dat jullie niets vergeten (zoals het bruidsboeket), …

∞ Aanwezigheid dag zelf (uren onderling te bepalen)

∞ Draaiboek

∞ 24/7 bereikbaar vanaf 2 weken op voorhand

Advise with Sixtine. Wil je eigenlijk heel graag zelf alles organiseren en ben je iemand met een “hands-on” mentaliteit, ben je gewoon bang dat je een aantal zaken vergeet, ergens te laat aan begint, … Dan kan je bij mij ook terecht voor een eenmalig (of het aantal keer dat nodig is) adviesgesprek.

∞ Adviesgesprek

∞ Templates indien nodig (deadlinelijst, leverancierschecklist, …)

Engagement with Sixtine. Wil jij heel graag de vraag stellen, maar heb jij nog dat ene extra duwtje in de rug nodig.  Dan kijken we samen naar de ideale manier om jouw lief ten huwelijk te vragen.

∞ Aanwezigheid op moment zelf indien gewenst

∞ Mee uitdenken van een plan die past bij het karakter van jouw partner

∞ Opvolging leveranciers

∞ Draaiboek

∞ 24/7 bereikbaar gedurende de ganse voorbereiding

Bachelor(ette)party with Sixtine. Ben jij op zoek naar een origineel vrijgezellenfeestje voor jezelf of voor één van jouw vrienden, maar weet je niet goed waar beginnen? Laat me jou dan helpen bij het realiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeestje! Samen kijken we naar wat de vrijgezel graag doet en hoe we zijn/haar feestje hier volledig op kunnen afstemmen, binnen een door jullie bepaald budget!

∞ Inspiratiebron voor originele ideeën

∞ Hulp bij organisatie (of volledige organisatie)

∞ Bijhouden financieel plaatje, gasten contacteren, communicatie, …

∞ Aanwezigheid dag zelf indien gewenst

∞ 24/7 bereikbaar gedurende de ganse voorbereiding

Honeymoon with Sixtine. Vinden jullie dat jullie aankomend huwelijk de ideale gelegenheid is om een ongelooflijke reis te maken? Een reis vol mooie herinneringen, uitzonderlijke ervaringen en dat alles binnen een door jullie bepaald budget? Maar zien jullie door het bos de bomen niet meer en hebben jullie geen idee waar te beginnen? Laat me jullie dan begeleiden in het plannen van jullie memorabele trip! 🙂

∞ Inspiratiebron voor originele ideeën

∞ Hulp bij organisatie (of volledige organisatie)

∞ Bijhouden financieel plaatje, vliegtickets boeken, dagprogramma’s maken, hotels boeken, …

Communion & babyshower with SixtineKan je wat hulp gebruiken bij het ineensteken van jouw babyborrel of de communie van jouw kinderen? Laat me jou dan helpen om er samen een onvergetelijk feest van te maken!

∞ Volledige organisatie communie/babyborrel

∞ Aanwezigheid dag zelf (uren onderling te bepalen, indien gewenst)

∞ Draaiboek

∞ Opvolging leveranciers

∞ 24/7 bereikbaar gedurende de ganse voorbereiding

 

 

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK