Me And You Weddings

Jutta & Jitse

“Simpelweg een zalige trouwvoorbereiding gehad. Het eerste verkennend gesprek verliep heel vlot, waarbij Sixtine vooral luisterde naar wat we verwachtten, wat onze voorkeuren, maar ook angsten waren rond de trouw en hield hier nadien absoluut rekening mee. Kort nadien had ze een duidelijk en overzichtelijk actieplan klaar, kregen we geregeld reminders van de planning, wat we wanneer in gang moesten zetten, telkens met de vraag of zij kon helpen. De verdere planning is vlekkeloos verlopen, met geregeld contact om alles te bespreken.
Door de georganiseerde en gestructureerde aanpak van Sixtine hebben we op geen enkel moment het gevoel gehad dat we voor een ‘berg’ organisatie stonden; doordat alles zijn tijd had en we van ‘deadline tot deadline’ de planning afwerkten, hadden wij als koppel de tijd om alles doordacht aan te pakken, maar vooral te genieten. De weken voor onze trouw vroegen jan en alleman ‘of we al stress hadden’, maar stress hebben we op geen enkel moment gehad en dit is volledig te danken aan Sixtine.
De dag zelf was Sixtine (op de achtergrond) aanwezig, maar heeft ze achter de schermen elk klein (of groot) probleem opgelost, zonder dat wij zelfs hebben gemerkt dat er een probleem was.
Kortom: Sixtine werkt heel gestructureerd en op een rustige manier, waardoor heel de trouwvoorbereiding vlekkeloos is verlopen!”

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK