Echt, geloof me vrij, ik ben het BEU. Toen gisteren werd vermeld dat we opnieuw in een soort van lockdown gaan, had ik het toch even moeilijk. Ja, ik weet heus wel dat er ergere dingen zijn. Ik heb heel wat vriendinnen in de zorg, dus ik voel me best wel egoïstisch wanneer ik dit schrijf. Maar, ik had me mijn bevallingsverlof wel anders voorgesteld. Ik had gehoopt koffietjes te drinken, showen met mijne zoon, etentjes plannen, weekendjes weg, …

Dus ja, ik hoop vurig dat dit snel allemaal voorbij zal zijn. Vooral voor alle mensen die er dagdagelijks mee worden geconfronteerd en elke dag het beste van zichzelf, dat vooral. Maar ook voor alle mensen die heel wat kleine gelukjes moeten missen.

Maar ik blijf niet graag bij de pakken neerzitten en plan graag onze weekends vol! Dus bij deze een hele lijst met toffe activiteiten die coronaproof zijn! 🙂 Ik zou zeggen, download deze lijst en geniet er op los. Geniet met volle teugen van die eerste zonnestraaltjes, van elkaar en van al het moois dat België te bieden heeft. En hopelijk kunnen we dan snel allemaal weer dansen, wijntjes drinken en het leven vieren in al zijn glorie.

Bedachten jullie een originele activiteit om te doen? Laat het mij gerust weten! Dan maak ik binnenkort een nieuwe post met de ingezonden reacties! 🙂

Hieronder de link om de lijst te downloaden. Doen jullie me een plezier? Deel hem gerust met iedereen rond je! Deed je een activiteit en deelde je wat foto’s? Tag me gerust! Ik ben benieuwd naar jullie avonturen!

Leuke dingen lockdown 3.0

Veel liefs,

Sixtine

Reageer op dit bericht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.